MIT TEHET KŐFELVERŐDÉS ESETÉN?

Célszerű a kavicsfelverődést leragasztani valamilyen ragasztó szalaggal, szigetelő szalaggal vagy matricával, hogy megóvjuk a sérülést a szennyeződésektől és a folyadéktól.
Szélvédő javítás oldal lezárt sérülés képe
Erre azért van szükség, mert ha a folyadék kerül a sérülésbe, akkor nem lehet elvégezni a javítást, amíg az magától ki nem szárad.
A sérülést bizonyos esetekben ki lehet szárítani de ha szennyeződés is került bele, akkor az a javítás után is látszódni fog a szélvédőben. Az autóüveg javításssal nem érdemes várni, mert a sérült üveg bármikor képes tovább repedni.

MIRE SZÁMÍTHAT A JAVÍTÁS UTÁN?

A szélvédőben létrejött kőfelverődések 90%-át ki lehet javítani, attól függően, hogy a sérülés milyen típusú és hol helyezkedik el a szélvédőben.
Szélvédő javítás előtte utána képekben
Fontos szempont a kőfelverődések javításánál, hogy alakultak e ki a sérülésben repedések az ütés hatására vagy sem. Ha nincs vagy csak néhány repedés van a sérülésben, akkor a kőfelverődés nyomai alig láthatóak a javítás után.
A javítás végeredménye nagyban függ attól, hogy a kőfelverődés vagy repedés megázott e a javítás előtt, mert az így belekerült piszok a javítás után is látható lesz az üvegben.
A szélvédő javítás után a sérülés nem tűnik el nyomtalanul, de az időben elvégzett javítás után a javított sérülés nyomai nehezen vehetőek észre.

103

IDŐPONTEGYZTETÉS/HÓ

51

MOBIL KISZÁLLÁS/HÓ

103

SIKERES JAVÍTÁS/HÓ

24

REPEDÉS JAVÍTÁS/HÓ

HOL TÖRTÉNIK A SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS?

A kőfelverődések és repedések javítását Komlón a Tesco parkolóban szoktam elvégezni, de ingyenesen házhoz megyek a város 15km-es körzetén belül ha szükséges.
A szélvédő javítás aloldal hol történik a javítás blokk háttere
Nem jelent problémát az sem, ha a repedés vagy kőfelverődés javítását a munkahelye címén kell elvégezni mert az autóüveg javítást ingyen kiszállással bárhol megoldom.
Ami fontos, hogy a javítás előtt egyeztetni kell egy időpontot, mert több helyen is dolgozom. Ezért időpont nélkül nem minden esetben tudom elvállalni a javítást.

AZONNALI MUNKA

A szélvédő javítást azonnal elvégzem, akár hétvégén is.

MINŐSÉGI ANYAGOK

A legjobb minőségű anyagokkal szakszerűen hajtom végre a  javítást.

INGYEN MOBIL KISZÁLLÁS

Komló területén ingyenes kiszállással vállalom a szélvédő javítást.

ÖRÖK GARANCIA A JAVÍTÁSRA

Az általam elvégzett szélvédő javítás után örök garanciát vállalok.

SZOMBATON IS NYITVA VANNAK?

A szélvédő javítás szombaton is megoldható Komlón a Tesco parkólóban vagy más előre egyeztetett helyszínen a város 15km-es környékén belül.
A szélvédő javítás aloldal mindig kell időpont szakasz képe
A hétvégi kőfelverődés vagy repedés javításnál viszont kötelező az időpont egyeztetés, amit telefonon, emailben, facebookon vagy akár viberen keresztül is kérhet a hét minden napján.
A javítást a legtöbb esetben 30 perc alatt elvégzem, attól függően hány darab sérülést kell kijavítani a szélvédőjében. Az elvégzett javításokra örökös garanciát vállalok!